24-uurs zorg

Mensen die 24-uurs zorg nodig hebben, zijn vaak aangewezen op een verzorgingshuis. Voor persoonlijke service in een kleinschalig complex, bent u bij Compartijn aan het juiste adres. Wij vormen een thuis voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen omdat zij zorgbehoevend zijn. In onze luxe appartementen staan privacy, de eigen identiteit en de eigen levensvisie centraal.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

24-uurs zorg bij Compartijn: wat houdt dat precies in?

Bij Compartijn werken wij met een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Zij bieden de bewoners verpleging en huishoudelijke hulp en bieden begeleiding bij persoonlijke verzorging en activiteiten. Indien nodig is het mogelijk medisch-specialistische zorg te ontvangen. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de individuele zorgbehoeften van onze bewoners, stellen wij samen met de familie voor iedere bewoner een individueel zorgleefplan op.

Een echt thuis dat niet doet denken aan een zorglocatie

Bij 24-uurs zorg zijn mensen vaak volledig afhankelijk van anderen. Bij Compartijn staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Toch voelen onze huizen niet per se aan als zorglocaties. Onze bewoners mogen de appartementen geheel naar eigen smaak inrichten en de bewoners hebben alle zeggenschap over de dagindeling. Zo vormt het appartement van Compartijn een echt thuis waar iedereen, ook familie en vrienden van bewoners, altijd welkom is.

Bel ons op werkdagen voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor 24-uurs zorg bij Compartijn? Via 088 298 64 64 neemt u gemakkelijk contact met ons op (op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur). Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Zorginstellingen Enschede
Verzorgingshuis Breda
Verzorgingshuis Rosmalen
Verzorgingshuizen Tilburg

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen