Particuliere ouderenzorg

Particuliere ouderenzorg of woonzorg van Compartijn biedt mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen de persoonlijke service en zorg die zij nodig hebben. In elk van de particuliere woonzorgcentra van Compartijn, verspreid door heel Nederland, vindt u luxe zorgappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Omdat wij veel waarde hechten aan privacy, de eigen levensvisie en de eigen identiteit, maken wij het mogelijk de appartementen geheel naar eigen wens in te richten. Familie en vrienden zijn bij ons ook altijd welkom, allemaal om een thuisgevoel te realiseren. ‘Thuis als thuis niet meer gaat’, dat is hoe we het zien bij Compartijn.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Particuliere ouderenzorg of woonzorg in een van de woonzorgcentra van Compartijn

Bij Compartijn combineren we wonen en zorg. U kunt het dus zien als particuliere ouderenzorg of woonzorg waarbij alles in de prijs is inbegrepen. Zowel het eten en drinken, voor bewoners en voor bezoekers, het gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen en het meedoen aan activiteiten en dagbesteding. Compartijn heeft diverse particuliere woonzorgcentra door heel Nederland:

  • Huize De Baronie in Breda;
  • Huize Hoog Kerckebosch in Zeist;
  • Huize De Graef in Rosmalen;
  • Huize Stokhorst in Enschede;
  • Huize De Regentes in Den Haag.

Elk huis bevat 20 tot 40 luxe appartementen, allen kleinschalig van opzet. Onze woonzorgcentra mogen niet doen denken aan een complex voor particuliere ouderenzorg of woonzorg, maar aan een echt thuis.

Samen de waardevolle momenten beleven

Het fijne van de particuliere woonzorg en ouderenzorg in de woonzorgcentra van Compartijn is dat bewoners altijd bezoek mogen ontvangen. Wij vinden namelijk dat u het leven samen mag beleven. Of u nu gewoon gezellig een kopje thee wilt komen drinken, een feestje wilt vieren, de kleinkinderen onverwachts willen overnachten of er een andere gelegenheid voordoet: bij Compartijn beleeft u deze waardevolle momenten samen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over één van onze woonzorgcentra? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 088 298 64 64. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur.

Bekijk ook:

Verpleeghuis Hengelo
Zorghotel Den Bosch
Zorghotel Den Haag

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen