Tijmen Otterloo manager Huize De Graef

01-09-2018

Graag heten wij Tijmen Otterloo welkom bij Compartijn. Tijmen start per 1 september als Heer des Huizes, ofwel manager van Huize De Graef in Rosmalen.

Tijmen (38), geboren in Boxtel, heeft zowel de Middelbare als Hogere Hotelschool in Den Haag afgerond. Zijn hart ligt bij gastvrijheid. Met een jaar in Amerika gewoond te hebben brengt Tijmen ook buitenlandervaring mee. Als voormalig Senior Relationship Manager bij BNP Paribas is Tijmen zakelijk ervaren en zijn de organisatorische aansturing en het financieel beheer van Huize de Graef in goede handen. Zijn wens om weer professioneel bezig te zijn met het omgaan met en dienstbaar zijn aan mensen heeft Tijmen doen besluiten leiding te gaan geven aan Huize De Graef.

Tijmen woont ‘om de hoek’ in Kattenbosch en is op zijn fiets binnen 10 minuten in Huize De Graef. Hij geeft aan het fijn te vinden als bewoners, familieleden en medewerkers hem weten te vinden. Of zoals hij het zelf stelt: “Als u mijn fiets in het rek ziet staan, dan weet u dat ik in huis ben.” Warmte, huiselijkheid en hartelijkheid raken hem. Samen met zijn medewerkers wil hij graag aanwezig en betrokken zijn.

Wij wensen Tijmen mooie momenten en zakelijk succes in Huize De Graef!

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen