Overweldigende interesse tijdens zonnige Open Thuisdagen

20-05-2019

Huize Eresloo organiseerde op zaterdag 18 en zondag 19 mei Open Thuisdagen. Vrouw des Huizes Liesbeth Naayen en haar team verwelkomden bijna 1000 gasten. De officiële opening van Huize Eresloo was een groot succes!

Maarten Terryn (Aedifica) en Liesbeth Naayen (Vrouw des Huizes) verrichtten de officiële opening.

Uw interesse is overweldigend. We hebben vele felicitaties en positieve reacties mogen ontvangen. Er zijn diverse appartementen verhuurd en in optie genomen. We gaan er vanuit dat het straks met de bewoners en hun kinderen, kleinkinderen en vrienden net zo gezellig en levendig wordt als tijdens de Open Thuisdagen. Binnenkort huizen de eerste bewoners in en gaat de voordeur dicht. Dan kunnen gesprekken en rondleidingen enkel op afspraak plaatsvinden.

Heeft u de Open Thuisdagen niet kunnen bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in Huize Eresloo? Of zou u naar aanleiding van uw bezoek graag met onze family managers in gesprek gaan over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met onze family managers. Zij zijn bereikbaar via 088 298 64 64 of family@compartijn.nl. Zij informeren u graag over onze mogelijkheden en plannen een afspraak met u in.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen