Open Thuisdagen Huize De Compagnie een groot succes

16-04-2019

Huize De Compagnie organiseerde op zaterdag 13 en zondag 14 april Open Thuisdagen. Vrouw des Huizes Kara Blok en haar team verwelkomden een groot aantal geïnteresseerden. De officiële opening van Huize De Compagnie was een succes!

We hebben vele felicitaties en positieve reacties mogen ontvangen. Ook hebben we veel complimenten gekregen over hoe wij het voormalige mess-gebouw op het kazerneterrein hebben gerestaureerd, met respect voor het monumentale karakter van het gebouw alsook hoe wij invulling geven aan de nieuwe functie van het gebouw als particuliere woonzorgvoorziening. Velen van u blijken mooie herinneringen te hebben aan het gebouw.

Ed van Seters (Platform Militaire Historie Ede) en Kara Blok (Vrouw des Huizes) verrichtten de officiële opening.

Heeft u de Open Thuisdagen niet kunnen bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd in Huize De Compagnie? Of zou u naar aanleiding van uw bezoek graag met onze family managers in gesprek gaan over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met onze family managers. Zij zijn bereikbaar via 088 298 64 64 of family@compartijn.nl. Zij informeren u graag over onze mogelijkheden en plannen een afspraak met u in.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen