Terugblik op een zonnige inzegening van Huize De Regentes

30-05-2018

Op initiatief van Heer des Huizes Jeroen Boekel was het zaterdag 26 mei eindelijk zover, de officiële inzegening van ons mooie Huize De Regentes in Den Haag. De plechtigheid vond plaats in het bijzijn van bewoners, hun familieleden, medewerkers van Huize De Regentes en belangstellenden

De samenkomst ging van start in de Antonius Abtkerk waar de Zeer Eerwaarde heer drs. A.L. Langerhuizen de viering leidde. De viering stond in het teken van gastvrijheid, dienstbaarheid en compassie voor elkaar; enkele kernwaarden die we bij Compartijn ook hoog in het vaandel hebben staan.

Aansluitend leidde Pastoor Langerhuizen de weg naar Huize De Regentes, waar het katholieke ritueel werd uitgevoerd; het sprenkelen van wijwater uit een wijwatervat in de richting van de vier windstreken, in de binnen- en buitenruimten van het huis. De inzegening staat in het teken van veiligheid en de zegening van onze bewoners in het nieuw betrokken huis.

De plechtigheid werd in gezellige sfeer afgesloten op het zonnige terras van Huize De Regentes, waar de bewoners en gasten tijdens de feestelijke lunch konden genieten van een hapje en een drankje. Een heel bijzonder en mooi moment om met elkaar te delen.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen