Stamppotbuffet in Huize De Regentes!

14-02-2018

Huize De Regentes nodigt iedereen van 65 jaar en ouder in de omgeving van het huis uit voor een heerlijk stamppottenbuffet op donderdag 1 maart. Het is meteen een ideale gelegenheid om kennis te maken met de luxe woonvoorziening voor ouderen. Half december vorig jaar opende de luxe zorgvilla aan de Scheveningseweg 106. Het is inmiddels de vijfde vestiging van zorgorganisatie Compartijn, onderdeel van Facilicom Group.

De kleinschalige huizen van Compartijn zijn bedoeld voor ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Zij kunnen er 24/7 rekenen op persoonlijke service en zorg, ‘met de gastvrijheid van thuis’. De Regentes kan maximaal 26 bewoners een eigen appartement bieden.

De belangstelling voor een zelfstandig appartement in Huize De Regentes is groot, vertelt Heer des Huizes Jeroen Boekel, met een vaste kern van medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Den Haag. ‘Ik krijg dagelijks groepjes mensen op bezoek die een rondleiding willen krijgen. Jammer genoeg is daar nu geen tijd voor, want de zorg voor onze bewoners gaat vóór.‘

Open huis met maaltijd

Daarom is het plan opgevat om een ‘open huis‘ te combineren met een stamppotmaaltijd. Tussen 18.00 en 22.00 uur serveert de eigen chefkok van Huize De Regentes een smakelijk diner met Hollandse kost. Die maaltijd kost slechts 15 euro per persoon, inclusief wijn en koffie. Na afloop van de maaltijd worden alle bezoekers door de compleet gerenoveerde villa rondgeleid. Wel dient er vóór 26 februari te zijn gereserveerd. Reserveren kan via onderstaand formulier.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen