Wethouder opent Huize Groot Waardijn tijdens Open Thuisdagen

07-03-2019

Op zaterdag 16 maart opent wethouder Berend de Vries Huize Groot Waardijn, het luxe verzorgingshuis voor zorgbehoevende ouderen. Huize Groot Waardijn is onderdeel van Compartijn, dat landelijk al meerdere huizen heeft geopend. Huize Groot Waardijn is gerealiseerd op het voormalige zwembadterrein, aan de Ringbaan West 324 in Tilburg. In het openingsweekend kunnen geïnteresseerden en hun familieleden vrijblijvend kennismaken met het gebouw, het personeel en de voorzieningen.

Met de vestiging in Tilburg komt het aantal Compartijn-huizen dat al is geopend of in voorbereiding is op elf. De verzorgingshuizen zijn verspreid over geheel Nederland. Elk huis is opgezet volgens de eigen formule van Compartijn: kleinschalige gebouwen van maximaal 20 tot 40 appartementen met persoonlijke zorg voor mensen met een zorgzwaartepakket van 4 en hoger. Daaronder vallen psychogeriatrische aandoeningen zoals dementie en fysieke beperkingen.

Feestelijke opening

In de gemeente Tilburg is de opening in handen van wethouder Berend de Vries. De bijeenkomst op zaterdag begint om 12.30 uur met een welkomstwoord van Jolanda Everkes, de Vrouw des Huizes ofwel locatiemanager van Huize Groot Waardijn. Daarna is het aan de wethouder om het gebouw feestelijk te openen. Ook belangstellenden zijn van harte welkom; niet alleen op zaterdag maar ook op zondag, als Huize Groot Waardijn tussen 11.00 en 16.00 uur Open Thuisdagen houdt. Geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met het gebouw, met Vrouw des Huizes Jolanda Everkes en de medewerkers.

'Vrouw des Huizes' Jolanda Everkes

Aantal appartementen beschikbaar

Er is nog een aantal appartementen beschikbaar, bestaande uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Dagelijks wordt er vers gekookt, er is een was- en strijkservice, bezoekers kunnen gebruikmaken van een gastenkamer. Voor bewoners is er daarnaast een gezamenlijke woonkamer met open haard, een eetkamer en een wellnessruimte. Huize Groot Waardijn is te vinden aan de Ringbaan West 324 in Tilburg.

Kijk voor meer informatie over Huize Groot Waardijn op www.huizegrootwaardijn.nl.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen