Open Thuisdagen Huize De Baronie

01-05-2017

De afgelopen maanden hebben wij informatiebijeenkomsten in De Heeren van Oranje en vele bezichtigingen in ons gebouw verzorgd zodat geïnteresseerde bewoners en hun familie zich een beeld konden vormen hoe het wonen en leven in Huize De Baronie er uit komt te zien. Het aantal bewoners dat wij mogen verwelkomen gelijk na de opening heeft onze stoutste verwachtingen zwaar overtroffen. Daar zijn we heel blij mee. Inmiddels hebben enkele families van bewoners elkaar ook al ontmoet. Dat was plezierig. Gelijkgestemden onder elkaar, conversatie te over.

We zijn nu druk doende met de voorbereiding, inrichting en ingebruikname van ons huis. Ook worden de Vrouw des Huizes en haar team momenteel ingewerkt. Op vrijdag 12 mei a.s. en zaterdag 13 mei a.s. van 11:00 tot 16:00 uur organiseren we Open Thuisdagen in Huize De Baronie. Dan kunnen geïnteresseerden en omwonenden een kijkje nemen en zelf zien hoe ons huis geworden is. Daarna gaat de voordeur dicht en wordt Huize De Baronie het domein van haar bewoners. Een dag waar ook onze eerste bewoners naar uitkijken. Het wordt nog een drukke tijd!

Aanmelden

Om alles tijdens de Open Thuisdagen in goede banen te leiden vragen wij eenieder om zich vooraf aan te melden via het contactformulier op de website.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen