Nico Meesters manager Huize Roosdael

11-02-2019

Graag heten wij Nico Meesters welkom bij Compartijn. Nico start per 1 maart als Heer des Huizes, ofwel locatiemanager van Huize Roosdael in Roosendaal.

Nico (61) is van huis uit verpleegkundige en heeft zich gedurende zijn loopbaan ontwikkeld tot een ervaren manager. Hij is een echt mensenmens. Sinds zijn zestiende levensjaar is hij al werkzaam binnen de gezondheidszorg en heeft veel kennis en ervaring opgedaan in diverse functies binnen verschillende zorgorganisaties.

Nico aan het woord: “Tijdens mijn werkzaamheden heb ik ervaren dat naast goede verzorging, aandacht, liefde en respect belangrijke zaken zijn die mensen nodig hebben. Een comfortabele woonomgeving, waar oog is voor privacy, gemeende aandacht wordt geschonken en waar mensen werken met de juiste attitude kunnen bijdragen tot verhogen van het woongenot en een zorgelozer leven. Dit is ook de reden waarom ik gekozen heb om binnen Compartijn te gaan werken.

Als Heer des Huizes sta ik dan ook te trappelen om de bewoners van Huize Roosdael te ontvangen. En om samen met een professioneel team vol passie, enthousiasme en plezier bewoners elke dag opnieuw een positieve beleving te geven. Een veilig thuis creëren waar bewoners hun leven kunnen leiden zoals zij dit gewend zijn. Wat is er mooier dan tevreden gezichten?”

Wij wensen Nico mooie momenten in Huize Roosdael toe!

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen