Marieke Schuite nieuwe manager Huize De Regentes

03-02-2020

Graag heten wij Marieke Schuite welkom bij Compartijn. Marieke is per 23 januari gestart als Vrouw des Huizes, ofwel manager van Huize De Regentes in Den Haag.

Marieke (44) komt uit Den Haag en woont op 5 minuten afstand van Huize De Regentes. Zij heeft gastvrijheid, servicegerichtheid en dienstbaarheid hoog in het vaandel staan. 

Marieke heeft een brede achtergrond, van het vastgoed tot aan de zorg, als Verzorgende aan het bed. Haar zorgachtergrond ziet zij als een pré om op de juiste manier leiding te geven binnen Huize De Regentes. Zij is een echte teamplayer die het team binnen Huize De Regentes dagelijks weet te enthousiasmeren, om samen het woongenot van de bewoners te bevorderen en een huiselijke sfeer te creëren.

Marieke zal haar bewoners en hun familie een fijn thuis bieden, haar medewerkers een dankbare werkplek. Volgens Marieke valt of staat goede zorg met kijken en aandacht geven: “Wanneer je deze twee verbindt en wij dit met elkaar doen, is dit helend voor alle bewoners, die hier al geruime tijd wonen. Het huis staat open voor een ieder.. kom gerust langs.”

Wij wensen Marieke mooie momenten en zakelijk succes in Huize De Regentes!

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen