Liesbeth Naayen Vrouw des Huizes van Huize Eresloo

23-04-2019

Graag heten wij Liesbeth Naayen welkom bij Compartijn. Liesbeth start per 1 mei als Vrouw des Huizes, ofwel manager van Huize Eresloo in Duizel.

Liesbeth is opgegroeid op de Zuid-Hollandse eilanden en na haar middelbare school is zij aan de Hogere Hotelschool in Den Haag gaan studeren. Daar is een goede basis gelegd voor een brede loopbaan, altijd gericht op mensen. Zij is gestart in een verpleeghuis en in de loop der jaren heeft Liesbeth haar focus verlegd naar projectmanagement bij een aantal industriële bedrijven. Een kleine 10 jaar geleden, heeft zij het roer omgegooid en weer gekozen voor de zorg voor mensen. De opleiding Casemanagement dementie volgde. De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in de zorgwetgeving. Dat is de entree geweest om aan de slag te gaan als Vrouw des Huizes bij Compartijn.

Zelf zegt Liesbeth over haar nieuwe rol: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team warme zorg te mogen gaan leveren aan kwetsbare ouderen en hen een thuis te bieden, als het thuis niet meer gaat."

Wij wensen Liesbeth mooie momenten in Huize Eresloo toe!

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen