Kara Blok manager Huize De Compagnie

26-03-2019

Graag heten wij Kara Blok welkom bij Compartijn. Kara start per 1 april als Vrouw des Huizes, ofwel locatiemanager van Huize De Compagnie in Ede.

Kara is een ervaren manager met een hart voor de zorg. Na haar studie Italiaanse Taal en Letterkunde is zij werkzaam geweest als coördinator in de internationale hulpverlening en vervolgens als manager en teamleider bij diverse non-profit organisaties, waaronder Stichting Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek en Vluchtelingenwerk Nederland.

Haar hart ligt bij het inspireren, motiveren én verbinden van mensen. Kara vertelt: “Het werken met een geweldig team van collega’s dat er voor kiest om hun aandacht, zorg en liefde aan kwetsbare ouderen te geven vind ik hartverwarmend. Wanneer je in de zorg werkt wil je nooit meer anders. Iets doen voor de medemens, daar word ik blij van! Met het gehele team gaan we er voor zorgen dat elke bewoner, hun familie en bezoekers zich meer dan thuis voelen in ons sfeervolle huis.”

‘Zorgen voor de bewoners én zorgen dat alles perfect geregeld is’, dat is het motto van de Vrouw des Huizes in Ede. Wij wensen Kara mooie momenten in Huize De Compagnie toe!

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen