Informatiebijeenkomsten Huize Roosdael in Roosendaal

26-07-2018

Graag nodigen wij u uit om persoonlijk kennis te maken met Compartijn en de mogelijkheden van Huize Roosdael voor bewoners, familie en vrienden. In september, oktober, november en december organiseren wij informatiebijeenkomsten in Restaurant Sistermans in Roosendaal. Hier informeren wij u graag over onze filosofie en het huis en laten wij u graag zien hoe wij invulling geven aan gastvrijheid.

Huize Roosdael maakt deel uit van de ontwikkeling ‘Nieuwe LTS’, welke momenteel gerealiseerd wordt in het gebied tussen de Laan van Henegouwen en Laan van België, een gegoede buurt. In de kop van het oude schoolgebouw dat monumentaal erfgoed van de architect Jacques Hurks is, wordt in een u-vorm Huize Roosdael gerealiseerd. Het historische karakter blijft behouden en het wordt voorzien van een besloten stadstuin. Huize Roosdael staat voor luxe kleinschalig wonen met persoonlijke zorg voor mensen met een psychogeriatrische aandoening zoals dementie of met fysieke beperkingen. Ook als tijdelijk verblijf voor herstel- en respijtzorg.

Geplande bijeenkomsten

De informatiebijeenkomsten zijn gepland op de onderstaande dagen in Restaurant Sistermans (in Hotel Central) in Roosendaal.

Eerdere informatiebijeenkomsten:

  • Zaterdag 15 september
  • Zaterdag 29 september
  • Zaterdag 20 oktober
  • Zaterdag 10 november
  • Zaterdag 1 december
  • Zaterdag 12 januari

Voorinschrijving gestart

Wilt u ook wonen in Huize Roosdael? Het is mogelijk uw interesse kenbaar te maken met een voorinschrijving. Een formulier kunt u opvragen via het contactformulier.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen