Informatiebijeenkomsten Huize Groot Waardijn in Tilburg

03-10-2018

Graag nodigen wij u uit om persoonlijk kennis te maken met Compartijn en de mogelijkheden van Huize Groot Waardijn voor bewoners, familie en vrienden. In oktober, november, december, januari en februari organiseren wij informatiebijeenkomsten in Auberge Du Bonheur in Tilburg. Hier informeren wij u graag over onze filosofie en het huis en laten wij u graag zien hoe wij invulling geven aan gastvrijheid.

Huize Groot Waardijn wordt gerealiseerd aan de Ringbaan West, hoek Berkdijksestraat in Tilburg. Het wordt een stadsvilla in historiserende stijl met een knipoog naar de jaren-30. Gelegen direct tegenover Zorgvlied, een gegoede wijk met kenmerkende vooroorlogse bouw van villa’s en herenhuizen. Huize Groot Waardijn staat voor luxe kleinschalig wonen met persoonlijke zorg voor mensen met een psychogeriatrische aandoening zoals dementie of met fysieke beperkingen. Ook als tijdelijk verblijf voor herstel- en respijtzorg.

Geplande informatiebijeenkomsten

De informatiebijeenkomsten zijn gepland op de onderstaande dagen in Auberge Du Bonheur, Bredaseweg 441 in Tilburg.

Eerdere informatiebijeenkomsten:

  • Zaterdag 16 februari
  • Zaterdag 26 januari
  • Zaterdag 15 december
  • Zaterdag 24 november
  • Zaterdag 27 oktober

Voorinschrijving gestart

Wilt u ook wonen in Huize Groot Waardijn? Het is mogelijk uw interesse kenbaar te maken met een voorinschrijving. Een formulier kunt u opvragen via het contactformulier.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen