Informatiebijeenkomst Huize De Compagnie

26-09-2019

Graag nodigen wij u uit om woensdag 20 november de informatiebijeenkomst in Huize De Compagnie bij te wonen. U bent vanaf 10.30 uur welkom aan de Elias Beeckmanlaan 108 in Ede.

Heeft u interesse om in Huize De Compagnie te komen wonen? Dan nodigen wij u graag uit om ons huis in Ede te ervaren. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u over onze visie op wonen en zorg. En kunt u zelf het thuisgevoel, de luxe en sfeer in ons huis ervaren.

Aanmelden

Graag nodigen we u uit voor onze informatiebijeenkomst op woensdag 20 november van 10.30 uur tot 12.00 uur. U kunt dan zelf een kijkje nemen in ons huis. We leiden u graag rond. Ook informeren onze family managers u graag over het wonen en de zorg in Huize De Compagnie. Om voldoende tijd voor u te reserveren, plannen wij graag een afspraak met u in. Neem contact met ons op via 088 298 64 64 of family@compartijn.nl.

Bereikbaarheid

Huize De Compagnie is gevestigd in het oude mess-gebouw (gebouw 16) op de kop van de voormalige appèlplaats, onderdeel van het historische Elias Beeckman kazernecomplex. U kunt navigeren naar en parkeren aan de Brigadelaan 35. De ingang van Huize De Compagnie is aan de appèlplaats.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen