Informatiebijeenkomsten Huize De Baronie

19-01-2017

Op de zaterdagen 28 januari, 18 februari en 11 maart 2017 van 11.00 tot 14.00 uur organiseert Compartijn informatiebijeenkomsten voor toekomstige bewoners en geïnteresseerden en hun families in Grand Café De Heeren van Oranje aan de Burgemeester Kerstenslaan 20 in Breda.

Onder het genot van een kopje koffie, een hapje en een drankje informeren wij u graag over het wonen en de zorg die wij kunnen bieden in Huize De Baronie.

Welkom

Huize De Baronie is een kleinschalig, luxe verpleeghuis met 19 appartementen voor mensen met psychogeriatrische gezondheidsproblemen zoals dementie. Hier vindt u respect en aandacht voor elke bewoner en 24 uur per dag, zeven dagen in de week persoonlijke zorg en service. En een kok die elke dag lekkere, verse maaltijden kookt.

In april opent Huize De Baronie haar deuren voor bewoners en hun familie en vrienden. Huize De Baronie wordt gevestigd in het voormalig klooster aan de Baronielaan 20. U kunt nu alvast een voorproefje krijgen van de sfeer en inrichting en hoe Compartijn invulling geeft aan het wonen in Huize De Baronie. Een informatiemap die u nog eens rustig kunt bekijken hebben wij voor u klaarliggen.

Mocht u op voorhand vragen hebben of u kunt niet aanwezig zijn op een van de data, dan kunt u contact opnemen met Patricia de Haas – family manager, bereikbaar op nummer 06 819 106 88. U kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens een van de informatiebijeenkomsten!

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen