Huuskes en Compartijn gaan partnership aan

08-06-2016

Op 13 mei tijdens de Open Thuisdagen hebben Compartijn en Huuskes uit Enschede de samenwerkingsovereenkomst getekend tijdens een feestelijk moment waar Huuskes al direct liet zien wat de toekomst gaat brengen. Samen zorgen voor heerlijke maaltijden en invulling geven aan de gastvrijheid in de huizen van Compartijn.

Kwaliteit

Om dagelijks kwalitatief hoogstaande verse maaltijden voor de bewoners in Huize Stokhorst te kunnen serveren ging Compartijn op zoek naar een nieuwe totaalleverancier, die hen naast het eten & drinken ook kon ondersteunen met specifieke (zorg)vragen op onder andere het gebied van voeding, diëtiek en nieuwe producten. Altijd alles vers, bereid door de kok in Huize Compartijn. Seizoensgebonden, en ook streekgebonden lekkernijen komen aan bod. En natuurlijk is er voor de gasten van onze bewoners altijd de mogelijkheid om hiervan mee te genieten!

Bestellen via app

De bestelling van de verse producten en boodschappen wordt door de medewerkers van Compartijn gedaan via een app van Huuskes. Zo kunnen zij samen met de nieuwe bewoners het menu van de week samenstellen en de bewoners volledig naar wens verzorgen. Huuskes kijkt uit naar de nieuwe locaties in Rosmalen, Breda, Den Haag en Zeist en zal Compartijn ook daar waar mogelijk ondersteunen.

v.l.n.r. Martin Bos (Accountmanager Huuskes), Richard te Vruchte (Directeur Operations & HR Compartijn), Gerben Hengeveld (Marketing & New business Huuskes)

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen