Huize Stokhorst serveert ijsbuffet voor belangstellende ouderen

05-08-2018

Bent u nieuwsgierig wat er precies gebeurt in een luxe woonzorgcentrum als Huize Stokhorst? Kom dan zondag 19 augustus een kijkje nemen. Tussen 15.00 en 17.00 uur bent u welkom voor een ijsbuffet. U kunt proeven van de lekkerste smaken, natuurlijk met slagroom en fruit erbij. En tussendoor kunt u kennismaken met onze professionele zorgmedewerkers en de bewoners.

In Huize Stokhorst aan de Hortensiastraat in Enschede ontbreekt het u aan niets. U kunt 24 uur per dag rekenen op professionele en vooral persoonlijke zorg. U heeft er de privacy van een eigen luxe tweekamerappartement, maar ook de gezelligheid van een gezamenlijke huiskamer. Maaltijden worden vers bereid door de chefkok, vrienden, familie en bekenden zijn altijd welkom om binnen te lopen. (Of zelfs om te overnachten!)

Heerlijk ijsbuffet

Huize Stokhorst is niet groot: slechts 18 appartementen. De ligging is ideaal, in het fraaie Park Stokhorst met winkels en voorzieningen dichtbij. Het is er genieten op het terras of binnen, in de bibliotheek of wellnessruimte. En zondag 19 augustus geniet u dubbel: van het heerlijke ijsbuffet dat ijssalon Van der Poel serveert voor ouderen vanaf 65 jaar, hun kinderen en eventuele mantelzorgers. Deelname aan het buffet is kosteloos en vrijblijvend. Wel vragen we u om uiterlijk vrijdag 17 augustus uw komst (en het aantal personen) vooraf aan te kondigen via een e-mail aan family@compartijn.nl.

>> Het ijsbuffet is inmiddels achter de rug.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen