High tea in Huize Hoog Kerckebosch

22-10-2018

Bent u nieuwsgierig hoe comfortabel het verblijven is in een luxe woonzorgcentrum als Huize Hoog Kerckebosch in Zeist? Kom dan zaterdag 24 november een kijkje nemen én genieten van een high tea. Tussen 15.00 en 16.30 uur serveert de chefkok van Huize Hoog Kerckebosch een keur aan kleine hapjes en bijpassende theesoorten. Ook is er alle gelegenheid om kennis te maken met het gebouw en de appartementen, het verzorgend personeel en de huidige bewoners.

In Huize Hoog Kerckebosch aan de Hoog Kanje 274 ontbreekt het u aan niets. U kunt 24 uur per dag rekenen op professionele en vooral persoonlijke zorg. U heeft er de privacy van een eigen luxe appartement, maar ook de gezelligheid van een gezamenlijke huiskamer. Maaltijden worden vers bereid door de chefkok. Vrienden, familieleden en bekenden zijn altijd welkom om even binnen te lopen op een tijd die u schikt.

Traditionele high tea

Huize Hoog Kerckebosch beschikt over 32 appartementen. De ligging is ideaal, in de groene zoom rond Zeist. Winkels en voorzieningen zijn dichtbij. Hoog Kerckebosch heeft een zonnig terras, een bibliotheek en een wellnessruimte. Op zaterdagmiddag 24 november kunt u vrijblijvend kennismaken en genieten van een traditionele high tea. Tussen 15.00 en 16.30 uur wordt u ontvangen door gastvrouw Ellen Viergever, Vrouw des Huizes van Hoog Kerckebosch.

De high tea is voor ouderen vanaf 65 jaar met een zorgindicatie en hun familieleden. Meld u aan bij onze family managers door een e-mail te sturen naar family@compartijn.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Eet smakelijk!

Aanmelden is niet meer mogelijk. De high tea heeft inmiddels al plaatsgevonden.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen