High tea in Huize Ter Beegden

10-12-2018

Wegens de enorme belangstelling tijdens de Open Thuisdagen, opent Huize Ter Beegden in december nogmaals haar deuren. Op woensdag 19 december bent u van harte welkom om in alle rust een kijkje te komen nemen in ons woonzorgcomplex en te genieten van een heerlijke winterse high tea!

High tea

Geniet van een compleet verzorgde high tea! Heeft u een actuele zorgvraag en bent u geïnteresseerd in Huize Ter Beegden? Op woensdag 19 december serveren wij van 14.00 tot 16.00 uur een keur aan kleine hapjes, met bijpassende theesoorten.

Tijdens de high tea informeren wij u graag over ons huis en onze filosofie. Ook kunt een kijkje nemen in onze ruime appartementen. En laten wij u graag zien en proeven hoe wij invulling geven aan gastvrijheid. U bent van harte welkom.

Aanmelden

De high tea is voor geïnteresseerden met een actuele zorgbehoefte of met een zorgbehoefte in de nabije toekomst. U kunt zich tot en met donderdag 13 december aanmelden voor deze winterse high tea. Uw mantelzorger of case manager is uiteraard ook van harte welkom. We vragen u ons per mail te laten weten met hoeveel personen u aanwezig bent. Graag ontvangen wij uw aanmelding (onder vermelding van ‘high tea’) op family@compartijn.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen