Burgemeester Stef Strous opent Huize Ter Beegden tijdens open dagen

22-11-2018

Met de opening van Huize Ter Beegden breidt zorgorganisatie Compartijn het werkterrein uit naar Limburg. Het is het zesde luxe woonzorgcentrum van Compartijn. Daar is het op zaterdag 24 november aan burgemeester Stef Strous om het gebouw officieel te openen. Belangstellenden voor een van de appartementen zijn zaterdag en zondag in de gelegenheid een kijkje te komen nemen. Die dagen zijn er van 11.00 tot 16.00 uur Open Thuisdagen aan de Heerstraat Zuid 20 in Beegden, gemeente Maasgouw.

Het gebouw heeft een prominente plaats gekregen in de nieuwe woonwijk Krijtenberg. De negentien luxe zorgappartementen zijn te vinden in de oude hoeve, op het grondgebied van het historische kasteel Beegden. Rondom de wijk is veel natuur te vinden. Daarmee past Huize Ter Beegden goed in het beeld van de andere woonzorgcentra van Compartijn.

‘Comfort care’ voor senioren heet het vernieuwende Compartijn-concept. De gebouwen zijn kleinschalig en bieden bewoners maximale luxe en privacy. De appartementen zijn bedoeld voor ouderen met een zorgindicatie. Huize Ter Beegden is de zesde vestiging van Compartijn, dat onderdeel is van facilitair dienstverlener Facilicom Group. Voor 2019 staan nog vier openingen gepland: Roosendaal, Tilburg, Ede en Eersel.

Feestelijke opening

In de gemeente Maasgouw is die opening in handen van burgemeester Stef Strous. De bijeenkomst op zaterdag begint om 12.30 uur met een welkomstwoord van Kees Halkes uit Thorn, die het initiatief heeft genomen tot de vestiging. Daarna is het aan de burgemeester om het gebouw feestelijk te openen. Ook belangstellenden zijn van harte welkom; niet alleen op zaterdag maar ook op zondag, als Huize Ter Beegden tussen 11.00 en 16.00 uur Open Thuisdagen houdt. Geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met het gebouw, met ‘Vrouw des Huizes’ (locatiemanager) Marja Loeff en de medewerkers.

Vrouw des Huizes (locatiemanager) Marja Loeff van Huize Ter Beegden
Vrouw des Huizes (locatiemanager) Marja Loeff van Huize Ter Beegden

Aantal appartementen beschikbaar

Er is nog een aantal appartementen beschikbaar, bestaande uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Dagelijks wordt er vers gekookt, er is een was- en strijkservice, bezoekers kunnen gebruikmaken van een gastenkamer. Voor bewoners is er daarnaast een gezamenlijke woonkamer met open haard, een eetkamer en een wellnessruimte. Huize Ter Beegden is te vinden aan de Heerstraat Zuid 20 in Beegden.

Kijk voor meer informatie over Huize Ter Beegden op www.huizeterbeegden.nl.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen