Bert de Regt nieuwe klachtenfunctionaris

07-09-2017

Graag stellen we Bert de Regt aan u voor. Bert neemt binnen Compartijn de rol van klachtenfunctionaris van Annet Meurs over.

Na zijn studies economie en notarieel recht heeft Bert meer dan 20 jaar leiding gegeven aan zijn eigen accountants- en belastingadvieskantoor, waarna hij zich is gaan specialiseren in persoonlijke financiële planning. Tevens is Bert een aantal jaren actief geweest als pensioenfondsbestuurder. Zijn ervaringen heeft hij samengebracht in De Regt Family Office, dat zich bezighoudt met persoonlijke belangenbehartiging en financiële zorgverlening. Veelal treedt Bert op als vermogensadviseur, bewindvoerder en mentor, maar vaak ook wordt hij gevraagd als mediator en executeur van nalatenschappen. Daarbij gaat het altijd om mensen. Professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit zijn voor Bert vanzelfsprekend.

Met ingang van 1 januari 2017 moeten zorginstellingen voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Dat houdt in dat er een klachtenregeling van kracht is, er een klachtenfunctionaris beschikbaar is en dat de zorginstelling bij een erkende geschilleninstantie is aangesloten. Uiteraard voldoen wij aan deze verplichting. De klachtenregeling is een bijlage bij onze woonserviceovereenkomst. Bert is onze klachtenfunctionaris. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken.

Klachtenregeling Compartijn

De klachtenregeling van Compartijn kunt u hier downloaden.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen