Aspergediner in Huize Hoog Kerckebosch op 3 mei

17-04-2018

Wie vrijblijvend wil kennismaken met Huize Hoog Kerckebosch in Zeist is welkom op donderdag 3 mei. Dan houdt de luxe zorgvilla aan de Hoog Kanje 274 een aspergediner voor belangstellenden vanaf 65 jaar. Ook hun familieleden zijn welkom om mee te dineren. In de villa in Dudok-stijl zijn 32 woonzorgappartementen gesitueerd voor mensen met een psychogeriatrische aandoening.

Huize Hoog Kerckebosch in gelegen in een bosrijk decor, omgeven voor een fraaie bostuin. Alles is er gericht op een hoogwaardig verblijf. Elke bewoner heeft er een eigen appartement, inclusief zit- en slaapkamer, een keuken en een badkamer. Zij kunnen er rekenen op 24/7 persoonlijke service en zorg, ‘met de gastvrijheid van thuis’. De Vrouw des Huizes is samen met een vaste kern van medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Eigen chefkok

Op donderdag 3 mei organiseert Huize Hoog Kerckebosch het aspergediner als een laagdrempelig open huis voor serieuze geïnteresseerden. Tussen 18.00 en 22.00 uur serveert chefkok Tim een traditioneel aspergegerecht. ‘Ja zeker, al onze luxe verzorgingshuizen hebben een eigen chefkok. Elke dag wordt er vers gekookt. Dat past in onze visie op een hoogstaande dienstverlening aan onze gasten. We houden bij onze menu’s altijd rekening met seizoensgroenten, zoals nu met de asperges’, zegt hij. ‘De lente is aangebroken en dan kijken de mensen uit naar ‘het witte goud’. Je proeft het voorjaar’, aldus de chefkok in Zeist.

Aanmelden

Deelname aan de aspergemaaltijd kost slechts 10 euro per persoon, inclusief wijn en koffie. Na afloop van de maaltijd worden alle bezoekers door de fraaie villa in Dudok-stijl rondgeleid. Vanwege een beperkt aantal plaatsen, dient u zich aan te melden bij Judith van Loon. Aanmelden kan per mail via jvanloon@compartijn.nl of via onderstaand formulier.

>> Het asperdiner is inmiddels achter de rug.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen