Huize

De Regentes

Beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Huize De Regentes is een verzorgingshuis en verpleeghuis in Scheveningen waar woonservice en 24-uurszorg de standaard zijn. Dit huis is gelegen op de grens van Statenkwartier en de duinen van Scheveningen – een rustige omgeving waar u rustig kunt wonen met alle hulp bij de hand. In onze huizen staan uw levensstijl en wensen centraal. U mag uw eigen spullen meenemen naar het verpleeghuis zodat uw appartement in Scheveningen echt uw thuis wordt.

Wonen in luxe appartementen in ons verzorgingshuis in Scheveningen

Huize De Regentes is een particulier verzorgingshuis en verpleeghuis gevestigd in Villa Iled vlak bij Scheveningen. Dit was ooit de riante woonstee van een tabaksplanter. Later werd het de locatie voor verzorgingshuis NEBO. De villa nabij Scheveningen is onderdeel van het beschermd stadsgezicht Statenkwartier en is in opdracht van Compartijn volledig gerestaureerd en uitgebreid met bijpassende nieuwbouw. In de luxe appartementen van circa 45 vierkante meter is alles voorzien om een thuis te bieden wanneer thuis wonen niet meer mogelijk is. Zo heeft u de beschikking over een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een handige bijkeuken. Bij Compartijn bieden we woonzorg waarbij uw persoonlijke levensstijl centraal staat.

Maak gebruik van de vele gezamenlijke voorzieningen

Het verzorgingshuis en verpleeghuis Huize De Regentes ligt aan de Scheveningseweg 106 in Den Haag, nabij Scheveningen. Daarnaast grenst het gebouw ook direct aan duingebied Doornduin. Winkels en andere voorzieningen zijn nabij en er is volop parkeerruimte, zodat u altijd bezoek kunt ontvangen. Uw gasten kunnen zelfs blijven slapen in de gastenkamer. Andere gezamenlijke voorzieningen bij Huize De Regentes nabij Scheveningen zijn een woonkamer met een gezellige open haard, een bibliotheek, prachtige buitenterrassen en een heerlijke wellnessruimte waar u terechtkunt voor persoonlijke behandelingen en verzorging.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over kleinschalige woonvormen te Scheveningen, vlak bij Den Haag? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en bekijken samen met u welke verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio het beste bij uw wensen passen. Bel naar 088 298 64 64 voor meer informatie.

Huize De Regentes

Scheveningseweg 106
2584 AD  Den Haag

Vrouw des Huizes

Chindy Kross

Certificering

Nieuws & Updates

Meer nieuws

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen