Ruime zorgappartementen

Huize De Graef biedt vierentwintig zorgappartementen van circa 45 vierkante meter met woonservice en 24-uurszorg. De zorgappartementen zijn gelegen aan de oude kloostergang en bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen hebben een luxe afwerkingsniveau en veel licht en zien uit op het bos en de fraai aangelegde tuin.

Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Gezamenlijke voorzieningen

Naast uw eigen appartement heeft u in Huize De Graef de beschikking over gezamenlijke ruimten en voorzieningen zoals een woonkamer met een gezellige open haard en een open woonkeuken waar de kok dagelijks vers voor u kookt. Heel speciaal: deze ruimtes zijn gesitueerd in de vroegere kapel. Verder is er een bibliotheek, zijn er buitenterrassen en hebben we een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging. Ook beschikken we over een gastenkamer waar uw familie of vrienden desgewenst kunnen overnachten. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuisvoelt.

Uw eigen spulletjes

U kunt uw appartement in Huize De Graef gewoon met uw eigen spulletjes inrichten en dus ook uw herinneringen bij u houden. Dat is wel zo vertrouwd en we vinden het eerlijk gezegd ook gewoon gezellig. Uw appartement is ruim, maar we kunnen ons voorstellen dat niet alles erin past. Gelukkig heeft u ook de beschikking over een eigen berging waar u spullen waar u geen afstand van wilt doen, veilig kunt bewaren.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen