Nieuws & Updates

13-10-2016/Huize De Graef

Open Thuisdagen in Huize De Graef

Op zaterdag 12 en 19 november opent Huize De Graef in Rosmalen voor het eerst haar deuren van 11.00 tot 16.00 uur. We nodigen u graag uit persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bekijken voor bewoners, familie en vrienden. We laten u tijdens de Open Thuisdagen met trots de appartementen en de voorzieningen zien. Hier informeren wij u over onze filosofie en het huis en laten wij u graag zien en proeven hoe wij invulling geven aan gastvrijheid. Voor me...

Lees verder
04-07-2016/Huize De Graef

Heilig Hart-klooster Rosmalen wordt luxe woonzorgcomplex Compartijn

Het voormalig Heilig Hart-klooster in Rosmalen wordt omgevormd tot een luxe, kleinschalige woon-zorgvoorziening voor oudere mensen. Met het terugplaatsen van de gerestaureerde bladgouden torenkroon is op dinsdag 28 juni het hoogste punt bereikt van de transformatie. Vanaf november biedt Huize De Graef plaats aan 25 oudere mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, bijvoorbeeld als gevolg van psychogeriatrische problemen zoals dementie.

Lees verder
23-03-2016/Huize De Graef

Bouw tweede huis Compartijn gestart

Met de opening van Huize Stokhorst in Enschede aanstaande is Compartijn de bouw van een tweede huis gestart. Locatie is het Brabantse Rosmalen en wel aan de Graafsebaan 172. Hier komt een Compartijn-huis met 24 luxe, ruime zorgappartementen.Het nieuwe huis komt in een pand met een historie: het is namelijk gebouwd als klooster. Het huis opent naar verwachting in november 2016 zijn deuren. Geïnteresseerden kunnen zich natuurlijk al aanmelden via de contactpagina.

Lees verder
 
Pagina

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen