Compartijn

Thuis als thuis niet meer gaat

Luxe huizen met persoonlijke service en zorg

Comfort care voor senioren. Dat is Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld als gevolg van psychogeriatrische gezondheidsproblemen zoals dementie. We willen dat onze bewoners zo lang als mogelijk de regie over hun eigen leven houden. We hebben respect voor de eigen identiteit, de levensvisie en de privacy van elke bewoner. En we bevorderen, waar mogelijk, de autonomie.

Zorg voor bewoners en familie

Compartijn biedt 24-uurszorg en service aan haar bewoners. Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid een van onze kernwaarden. Niet alleen bewoners maar ook uw familie en vrienden voelen zich bij ons thuis en welkom. Samen goed en gezellig eten en drinken, een verjaardag vieren, de kleinkinderen mee of onverwachts overnachten? Net als thuis. Graag zelfs. Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat.

Een echt thuis

Een huis van Compartijn bestaat uit 20 tot 40 luxe, ruime zorgappartementen die geheel naar uw eigen smaak kunnen worden ingericht. Alleen dan wordt ons thuis ook uw thuis. Daarnaast biedt elk huis uitstekende gezamenlijke voorzieningen zoals een huiskamer met een gezellige open haard, een open keuken, bibliotheek, buitenterrassen, een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging en een gastenkamer voor uw familie en vrienden. Alles om er ook echt een thuis van te maken.

Nieuws & Updates

01-02-2018/Huize De Regentes

Huize De Regentes op tv bij RTL7

Op zondagmiddag 4 februari is Huize De Regentes in Den Haag te zien geweest in het RTL7-programma Doe Maar Duurzaam. In Doe Maar Duurzaam belicht RTL7 initiatieven die gericht zijn op een betere en schonere toekomst. Daaronder valt ook een andere kijk op de zorgsector van morgen. Met de druk op de zorg die vanuit de overheid wordt aangeboden, komt er meer ruimte op de markt voor andere initiatieven. In dat gat is Compartijn gesprongen, dat gestaag kleinschalige woonvoorzieningen voo...

Lees verder
Pagina
 

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen