Compartijn

Thuis als thuis niet meer gaat

Luxe huizen met persoonlijke service en zorg

Comfort care voor senioren. Dat is Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld als gevolg van psychogeriatrische gezondheidsproblemen zoals dementie. We willen dat onze bewoners zo lang als mogelijk de regie over hun eigen leven houden. We hebben respect voor de eigen identiteit, de levensvisie en de privacy van elke bewoner. En we bevorderen, waar mogelijk, de autonomie.

Zorg voor bewoners en familie

Compartijn biedt 24-uurszorg en service aan haar bewoners. Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid een van onze kernwaarden. Niet alleen bewoners maar ook uw familie en vrienden voelen zich bij ons thuis en welkom. Samen goed en gezellig eten en drinken, een verjaardag vieren, de kleinkinderen mee of onverwachts overnachten? Net als thuis. Graag zelfs. Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat.

Een echt thuis

Een huis van Compartijn bestaat uit 20 tot 40 luxe, ruime zorgappartementen die geheel naar uw eigen smaak kunnen worden ingericht. Alleen dan wordt ons thuis ook uw thuis. Daarnaast biedt elk huis uitstekende gezamenlijke voorzieningen zoals een huiskamer met een gezellige open haard, een open keuken, bibliotheek, buitenterrassen, een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging en een gastenkamer voor uw familie en vrienden. Alles om er ook echt een thuis van te maken.

Nieuws & Updates

05-11-2018/Algemeen

Hoogste punt Huize Groot Waardijn in Tilburg bereikt

Met een feestelijke ceremonie is gevierd dat de nieuwbouw van Huize Groot Waardijn in Tilburg het hoogste punt heeft bereikt. Het gebouw is de zevende kleinschalige woonvoorziening van Compartijn. De organisatie richt zich uitsluitend op ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. Het bouwteam heeft nog ruim drie maanden te gaan tot en met de oplevering. Vanaf half maart verwelkomt Groot Waardijn dan de eerste bewoners. De nieuwbouw staat aan de Ringbaan West, op de plek van het vroegere zwembad.

Lees verder
Meer nieuws

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen