Een jonge en snelgroeiende organisatie

Compartijn is in 2013 opgericht om invulling te geven aan luxe kleinschalig wonen met zorg. Na drie jaar van voorbereiding zoals het vinden van de juiste locaties, het ontwikkeling van haar merk en formule en het vinden van een strategische samenwerkingspartner openden wij ons eerste huis in Enschede in mei 2016. Inmiddels zijn ook onze huizen in Rosmalen, Breda, Zeist, Den Haag, Beegden en Roosendaal open. We zijn zeer intensief bezig met de voorbereidingen voor de opening van onze huizen in 2019. Je kunt meehelpen bouwen aan het succes van onze organisatie. Dat biedt kansen voor jou.

Een mix van gastvrijheid en persoonlijke zorg

Onze bewoners wonen in hun eigen appartement in ons huis en maken gebruik van de luxe en sfeervolle gemeenschappelijke ruimten. De beleving van onze bewoners en hun familie moet je aanvoelen. ‘Thuis als thuis niet meer gaat’ is niet zomaar ons motto. Huiselijkheid, familiegerichtheid, aandacht voor eten en drinken staan en opgeruimdheid staan voorop. De menselijke maat staat voorop. Net als thuis. De service- en zorgverlener ben je als professional, liefdevol en gepassioneerd als mens. We vragen veel van je, alhoewel je dat van nature doet, maar je krijgt er dan ook blije gezichten en dankbaarheid van bewoners en hun familie voor terug. Dat is waar je het voor doet.

Zelfstandig in groter verband

Werken bij Compartijn betekent weten waar je aan toe bent. Op alle fronten. We hebben korte lijnen. Onze huizen bestaan uit een gedreven, enthousiast team van verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, servicemedewerkers en koks aangestuurd door een Vrouw of Heer des Huizes (manager). Alles binnen onze organisatie is erop gericht om maximale zorg te verlenen. Dat is immers wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Hierbij helpt het dat Compartijn een zelfstandige onderneming binnen een grote onderneming is. Hierdoor zijn onze processen efficiënt ingericht en is ook de backoffice goed geregeld. Dat geldt ook voor je arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren de cao-VVT.

Solliciteer direct

Lijkt het je wat om in een kleinschalige, luxe omgeving te werken en een bijdrage te leveren aan persoonsgerichte zorg en service voor oudere mensen? Laat het ons dan weten. Kijk bij het huis in je eigen omgeving welke vacatures we hebben en stuur ons per email (solliciteren@compartijn.nl) je sollicitatie met foto, motivatie en CV. Vermeld bij je sollicitatie de functie en het huis. 

Thuis als thuis niet meer gaat. Zo dichtbij mogelijk. Dat is onze filosofie.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen