Verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag

Huize De Regentes is een van de vele verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag, maar wij pakken de zorg toch iets anders aan. Onder het motto ‘Thuis als thuis niet meer gaat’ bieden wij in onze zorgwoningen in Den Haag zorg waarbij bewoners zich echt thuis voelen. Een van de vele voorbeelden hiervan is dat de woonruimtes door de bewoners zelf ingericht mogen worden.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Niet zomaar een van de verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag

Huize De Regentes is gevestigd in het Statenkwartier en ligt vlak bij de duinen in Den Haag. Het huis in Den Haag was een voormalige woonstee van een tabaksplanter en later de hoofdlocatie onder de naam NEBO. Uiteindelijk is de villa in opdracht van Compartijn volledig gerestaureerd en uitgebreid met passende nieuwbouw tot een particulier verpleeghuis.

Net als thuis

Verpleeg- en verzorgingshuizen zijn er genoeg in Den Haag, maar in de zorgwoningen van Compartijn gaat het er iets anders aan toe. Zo is er geen receptie en moet de voordeur met de hand worden geopend. Iedereen kan gewoon aanbellen en wachten tot de deur wordt opengedaan, net als thuis. We vinden dat erg belangrijk omdat we zorg willen bieden op een manier die zo huiselijk mogelijk is. Als bewoner kunt u daarom ook gewoon de keuken inlopen. Geen hermetisch afgesloten keuken, maar een open woonkeuken waar u gezellig een praatje kunt maken met de kok.

Eigen spulletjes

Een groot voordeel van Huize De Regentes ten opzichte van andere verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag, is dat u uw eigen spullen mag meenemen. De zorgwoningen in Den Haag zijn ingericht als appartementen en bieden u een ruimte waar u zich kunt terugtrekken en uw eigen spullen kwijt kunt. Past niet alles in uw appartement? Dan kunt u deze kwijt in uw eigen berging.

Gezamenlijke voorzieningen

Ook bieden onze zorgwoningen in Den Haag een hoop gezamenlijke voorzieningen. Zo bieden de woningen toegang tot verschillende buitenterrassen met zicht op Den Haag. Daarnaast is er een wellnessruimte en een bibliotheek. Wilt u uw familie of vrienden een keertje uitnodigen om te komen logeren? Dan kan dit in de gastenkamer.

Neem contact op voor meer informatie

Er zijn genoeg verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag, maar bij Huize De Regentes zult u zich echt thuis voelen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een appartement in deze luxe zorgvilla? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 298 64 64. Wij vertellen u graag meer over Huize De Regentes en andere kleinschalige woonvormen in Zuid-Holland.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen