Particuliere zorg voor ouderen

‘Particuliere zorg voor ouderen is vaak erg duur’, is de algemene gedachte. De kosten voor een particulier verpleeghuis zouden dan hoog zijn omdat individuen meer persoonlijke aandacht krijgen en betere zorg ontvangen. Maar dat wilt u toch ook? Bij Compartijn bieden we daarom een all inclusive-concept. Dat betekent dat u als bewoner de zorgpremie, uw eigen risico en bijdragen betaalt. De rest van de dagelijkse kosten neemt Compartijn van u over. Zowel algemene woonkosten als elektriciteitskosten, telefoon- en televisiekosten en uw inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook het schoonhouden van uw appartement, het verzorgen van was- en strijkgoed en technische reparaties horen hierbij. Zo ontvangt u de beste particuliere zorg voor ouderen en hoeft u zich niet druk te maken om extra kosten van het verpleeghuis.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Particuliere zorg voor ouderen: hoe zit het eigenlijk precies met de kosten voor het verpleeghuis?

Compartijn biedt kleinschalige, luxe huizen met een persoonlijke service en 24-uurszorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Een huiselijke omgeving, familiegerichtheid en aandacht voor mensen: dat vinden we bij Compartijn het allerbelangrijkste. Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor een particulier verpleeghuis? Bij Compartijn zetten wij graag uiteen hoe dit in elkaar zit en willen we u laten zien dat particuliere zorg voor ouderen per saldo niet veel duurder hoeft te zijn dan een gewoon verpleeghuis:

Uw persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg in de vorm van een persoonsgebonden budget. Zelf betaalt u een eigen bijdrage, die inkomens- en vermogensafhankelijk is.

U betaalt zelf uw woonservicekosten (huisvesting- en servicekosten). Dit wordt gestimuleerd en beloond met een lage eigen bijdrage CAK.

Neem contact op met Compartijn

Wij begrijpen dat dit een hoop informatie is! Wij lichten u dan ook graag alles toe wanneer u belt naar 088 298 64 64. Dat kan van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur.

Bekijk ook:

Kleinschalig wonen dementie Utrecht
Particulier verpleeghuis dementie
Particulier verzorgingshuis Den Haag
Ouderenzorg Tilburg

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen