Particulier verzorgingshuis in Den Haag

Huize De Regentes is een particulier verzorgingshuis in Den Haag. In deze particuliere zorginstelling in Den Haag wordt zorg geboden aan ouderen op een manier waarbij een huiselijk gevoel en de menselijke maat centraal staan. Bij Compartijn bieden wij een respectvolle omgeving waarin persoonlijke service en zorg centraal staat en respect voor de eigen identiteit, levensvisie en privacy voorop staat. Wij zijn de organisatie achter Huize De Regentes en hebben meerdere particuliere verpleeghuizen verspreid door Nederland, waaronder in Den Haag.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Huize De Regentes: een particulier verzorgingshuis in Den Haag

Verpleeghuizen zijn er in allerlei soorten en maten, daarom bieden wij zorg op een kleinschalige manier in onze particuliere zorginstelling in Den Haag. In Huize De Regentes vindt u zesentwintig appartementen van circa 45 vierkante meter. De appartementen in ons particulier verzorgingshuis bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer, bijkeuken en veelal een uitzicht op Doornduin in Den Haag. De ruimte mag u inrichten naar uw eigen smaak, zodat het echt uw thuis wordt. Alle appartementen in onze zorginstelling, maar ook andere verzorgingshuizen in Den Haag, zijn voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat we veiligheid erg hoog in het vaandel hebben staan, vindt u in elk appartement aansluitingen voor alarmering en zorgmonitoring. Hierdoor is het ook een veilige kleinschalige woning voor ouderen met dementie. Ook kunt u van onze appartementen een luxe afwerkingsniveau en veel licht verwachten.

Gezamenlijke ruimtes

Ons particuliere verzorgingshuis in Den Haag is voorzien van verschillende gezamenlijke ruimtes. Hierbij moet u denken aan diverse buitenterrassen, een wellnessruimte en een bibliotheek. Ook beschikken we in onze particuliere zorginstelling en verzorghuis in Den Haag over een gastenkamer waarin vrienden en familie kunnen overnachten. Daarnaast kunt u elke dag genieten van een versgekookte maaltijd van onze kok. We eten elke dag gezellig in de open woonkeuken die het hart is van het particuliere verzorgingshuis in Den Haag.

Vraag meer informatie aan

Bij Compartijn vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners een echt thuis kunnen bieden in het zorghuis in Den Haag. Daarom stellen wij, samen met bewoners en familie een individueel zorgplan op zodat u uw leven kunt voortzetten zoals u dat gewend was, ook bij ons. Omdat we werken met een vast en betrokken team, kent u iedereen in korte tijd. Dat draagt bij aan het thuisgevoel van Compartijn. Wilt u meer weten over verpleeghuis Huize De Regentes in Den Haag? Neem dan contact op door te bellen naar 088 298 64 64. Op werkdagen zijn wij tussen 08.30 en 17.30 uur bereikbaar. Wij vertellen u graag meer over onze particuliere verpleeghuizen in onder andere Den Haag.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen