Particulier verpleeghuis in Brabant

Een particulier verpleeghuis dat persoonsgerichte zorg en service biedt in Brabant. Zo zou u de particuliere verzorgingshuizen van Compartijn in Noord-Brabant kunnen omschrijven. Compartijn biedt particuliere zorg in Brabant waarbij we rekening houden met uw persoonlijke levensstijl en de geïndiceerde zorgbehoeften. Wij bieden u een thuis, wanneer het thuis niet meer gaat.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Wat biedt een particulier verpleeghuis in Brabant?

Onze particuliere verzorgingshuizen zijn verspreid door heel Nederland, waaronder twee locaties in Noord-Brabant. Onze zorg wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering. In onze visie staat huiselijkheid, sfeer en veiligheid namelijk voorop. Om die huiselijke sfeer te creëren, hebben we in elk particulier verpleeghuis in bijvoorbeeld Brabant, een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Dit team organiseert activiteiten, biedt individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. In tegenstelling tot andere (particuliere) verzorgingshuizen in Noord-Brabant hebben onze medewerkers echt de tijd voor u.

Meerdere verpleeghuizen in Nederland

Wanneer u kiest voor onze particuliere zorg in onder ander Brabant, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om u het gevoel te geven dat u thuis bent. Elk huis van Compartijn is met twintig tot veertig luxe appartementen kleinschalig van opzet. Deze appartementen bestaan uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Ook zijn alle appartementen in onze particuliere verzorgingshuizen, in onder andere Noord-Brabant, uitgerust met een aansluiting voor tv, radio, internet en alarmering. Daarnaast vindt u in elk particulier verpleeghuis verschillende voorzieningen, denk bijvoorbeeld aan een wellnessruimte in ons verpleeghuis in Brabant.

Bepaal zelf uw dagindeling

In ons particulier verpleeghuis in Brabant bepaalt u uw dagindeling. U kiest zelf of u met de medebewoners eet of liever op uw kamer een maaltijd nuttigt. Onze particuliere zorg is namelijk zo ingericht dat u uw persoonlijke levensstijl in Brabant zo lang mogelijk kunt handhaven. Onze huizen zijn ingericht in een modern-klassieke stijl en bieden een thuis voor iedereen. Dat betekent ook dat uw familie of vrienden altijd welkom zijn. Zelfs blijven slapen is een optie! Elk huis heeft een eigen gastenkamer.

Geïnteresseerd? Wij vertellen u graag meer

Bent u benieuwd of onze particuliere zorg in onder andere Brabant bij u past? Neem dan contact op voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar 088 298 64 64. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verzorgingshuizen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.

Bekijk ook:

Ouderenzorg Enschede
Particuliere opvang alzheimer patienten
Particuliere ouderenzorg

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen