Ouderenzorg Den Bosch

Bij Huize De Graef, in de buurt van Den Bosch, biedt Compartijn ouderenzorg waarbij de menselijke maat centraal staat. De luxe appartementen zijn gevestigd in een oud klooster nabij Den Bosch en hier herkent u de medewerkers aan de huiselijke jassen met Compartijn erop. Bovendien mag u uw eigen spullen in uw appartement zetten.

Neem contact op

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Ouderenzorg in een prachtig klooster nabij Den Bosch

Huize De Graef valt onder de organisatie Compartijn. Zij bieden ouderenzorg op meerdere plekken in Nederland, waaronder in het huis nabij Den Bosch. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen persoonlijke levensstijl zoveel mogelijk kunt behouden en uw dagelijks leven kunt voortzetten zoals u dat gewend bent. Wij stemmen de zorg op u af.

In Huize De Graef vindt u vierentwintig appartementen van circa 45 vierkante meter met woonservice en 24-uurszorg. Het is in de buurt van Den Bosch gevestigd in het voormalig Heilig-Hart-klooster. Het klooster is een monument, maar volledig gerenoveerd in opdracht van Compartijn. Hierdoor zijn alle appartementen gelegen aan de oude kloostergang en bestaan ze allemaal uit een woon- en slaapkamer, ruime badkamer en een pantry. Ook heeft u alle medische alarmering en zorgalarmering tot uw beschikking.

Meerdere gezamenlijke voorzieningen

Wanneer u voor een appartement in de omgeving van Den Bosch kiest, mag u ook gebruikmaken van verschillende gezamenlijke voorzieningen. Zo is er elke dag een kok die voor u kookt in de open woonkeuken en kunt u gebruik maken van de bibliotheek, buitenterrassen en wellnessruimte. Dit is onderdeel van de ouderenzorg die we in het oude klooster nabij Den Bosch bieden. Alles om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt in Huize De Graef.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de ouderenzorg die wij in Huize De Graef, nabij Den Bosch, bieden? Informeer dan eens door te bellen naar 088 298 64 64. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u kunnen bieden in ons verzorgingshuis! Huize De Graef is gevestigd aan de Graafsebaan 172 in Rosmalen.

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen