Compartijn

Thuis als thuis niet meer gaat

Luxe huizen met persoonlijke service en zorg

Comfort care voor senioren. Dat is Compartijn. In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld als gevolg van psychogeriatrische gezondheidsproblemen zoals dementie. We willen dat onze bewoners zo lang als mogelijk de regie over hun eigen leven houden. We hebben respect voor de eigen identiteit, de levensvisie en de privacy van elke bewoner. En we bevorderen, waar mogelijk, de autonomie.

Zorg voor bewoners en familie

Compartijn biedt 24-uurszorg en service aan haar bewoners. Naast respect, persoonlijke aandacht en levenskwaliteit is familiegerichtheid een van onze kernwaarden. Niet alleen bewoners maar ook uw familie en vrienden voelen zich bij ons thuis en welkom. Samen goed en gezellig eten en drinken, een verjaardag vieren, de kleinkinderen mee of onverwachts overnachten? Net als thuis. Graag zelfs. Dat zijn immers de waardevolle momenten waar het in het leven om gaat.

Een echt thuis

Een huis van Compartijn bestaat uit 20 tot 40 luxe, ruime zorgappartementen die geheel naar uw eigen smaak kunnen worden ingericht. Alleen dan wordt ons thuis ook uw thuis. Daarnaast biedt elk huis uitstekende gezamenlijke voorzieningen zoals een huiskamer met een gezellige open haard, een open keuken, bibliotheek, buitenterrassen, een wellnessruimte voor persoonlijke behandeling en verzorging en een gastenkamer voor uw familie en vrienden. Alles om er ook echt een thuis van te maken.

Nieuws

03-01-2017/Algemeen

Annet Meurs klachtenfunctionaris bij Compartijn

Graag stellen we Annet Meurs aan u voor. Per 1 januari 2017 moeten zorginstellingen voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Dat houdt in dat er een klachtenregeling van kracht is, er een klachtenfunctionaris beschikbaar is en dat de zorginstelling bij een erkende geschilleninstantie is aangesloten. Uiteraard voldoen wij aan deze verplichting. Annet heeft de rol van klachtenfunctionaris op zich genomen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillencommis...

Lees verder
08-06-2016/Algemeen

Steeds meer vraag naar respijtzorg

Compartijn krijgt steeds vaker de vraag voor de mogelijkheid van respijtzorg. Respijtzorg biedt de mogelijkheid om zorgtaken tijdelijk aan een ander over te dragen. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag en jarenlang voor hun naaste. Om dat vol te kunnen houden, is het belangrijk om af en toe even vrijaf te nemen van de zorg. Maar dat is alleen mogelijk als zij die zorg op een goede manier kunnen overdragen. Compartijn biedt in Huize Stokhorst die mogelijkheid.

Lees verder
Meer nieuws

Door Compartijn.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Niet meer tonen